torstai 28. helmikuuta 2013

Finally fresh air.. Fucking awsome.

Olen ollut nyt hieman kipeänä viime päivinä, jonka takia jouduin "kotiarestiin". Siispä kaikki miun ihanat ulkoilut kiellettiin. Kyllähän se sattuu kun viedään pois mahdollisuus raittiiseen ilmaan ja tunnin ulkoiluun. Pakko myöntää, että sisälläni asuva pieni anorektikko kärsi suunnattomasti kun en päässyt "kuluttamaan". Hieman kummallinen reaktio sinäänsä, koska minulla tosiaan ei ole ollut koskaan taipumusta pakkoliikuntaan, mutta nyt se tuntuu olevan elinehto, että pääsee ulos. Tiedä sitten onko se kulutusnäkökulmasta ajateltuna vaiko vain siitä johtuen, että tekee kaikkensa, jotta pääsee pois osastolta edes hetkeksi. No sairastelut on nyt viimein ohi ja huomenna koittaa aina yhtä ihana kotiloma - jälleen hieman pidempi kuin edellinen ! Voipi olla tai voipi olla olematta, että siltä lomalta ehkä voisi tulla muutamia kuvia tännekin.

Huomenna siis olisi tarkoitus lähteä kotiin vanhempien luo kello kuuden jälkeen ja käydä lauantaina jopa toisessa kodissani eli omalla kämpälläni. Tuntuu niin hyvältä päästä kiinni normaaliin arkeen, edes hetkeksi ja unohtaa tämä kaikki paska täältä. Mutta ennen kotiinlähtöä pääsen polille käymään sellaisessa ryhmässä jossa suunnitellaan viikonlopun aterioita. Sieltä voi saada hyviä vinkkejä mitä kaikkea erillaista aina voi syödä :) Aina sen ei tarvitsisi olla se leipä + margariini + juusto. Pidemmän päälle alkaa tuo ateriasuunnitelma olemaan tylsähkö. Ei sillä, en minä vieläkään oikein osaa nauttia mistään ruuasta, mutta jos edes yrittäisi.

Tänään myös otettiin esille mahdollinen jatkohoitoni suunnittelu. Luultavasti osastohoitoni tulee siis kestämään suunnilleen 3 kuukautta yhteensä. Hurjan pitkä aika ! Siihen kuitenkin kuuluu ainakin omalla osallani ensin normaalipainoon pääsy (edes alarajalle = 49,2 kg minulle siis) ja sitten jonkun aikaa opitaan ja etsiskellään sopivaa ylläpitoruokavaliota. Kuullostaa kyllä mielestäni aika hyvältä suunnitelmalta. Saa hyvät eväät oikeaan elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti