torstai 20. kesäkuuta 2013

Yllätystuska

Luin anorektikkojen blogeja. Blogeja joissa kerrotaan bmi kolmestatoista ja kaikesta siitä ihanuudesta. Haluan kokea sen vielä. Linnea haluaa vielä ELÄÄ. Se tahtoo oksentaa, se tahtoo viedä iloni ja tuoda pelkän tuskan elämääni. Minä haluan uuden mahdollisuuden kokea anoreksia. Haluan huonot veriarvot ja rytmihäiriöt. En saanut niitä ekalla kertaa, joten haluan uuden yrityksen. Haluan kuolla, viiltää, elää ja kärsiä. Mutta minä hymyilen kestohymyäni. Kukaan ei tiedä, että kärsin. Mistä tämä kumpuaa?! Voin jo pitkään hyvin. MITÄ TÄMÄ VITTU ON!!!?

6 kommenttia:

  1. Mitä jos et kuolekaan? Vaurioitat kehoasi ja kärvistelet sitten pysyvien vaurioiden kanssa. Luusi saattavat napsahdella poikki, lapsia et välttämättä pysty koskaan saamaan, hiuksesi putoavat. Tiedän että ei ole kiva kuulla näitä, mutta joskus täytyy yritä vedota realiteetteihin ja järkeen, vaikka sairaus hallitsisikin paljon mieltä. Moni syöpäsairas varmaan vaihtaisi riutuneen kroppansa ilomielin kanssasi. Hyvää juhannusta kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin kuolisinkaan, luultavasti vain tosiaan aiheuttaisin kurjuutta itselleni. Enkä minä sitä tahdo. Tahdon lapsia ja tahdon onnellisuuden. Sitä anoreksia ei voi minulle tarjota :)

      Poista
  2. mulki on vähä samanlaisii ajatuksii täl hetkel mut muistatko
    - "eka ja vika kerta, eiks nii? " .. :(
    suuuuri voimahali sulle muru<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei kulta! En tahdo menettää siuta anoreksialle :( Elämä on vaan jotain niin paljon parempaa. Mutta pidetään varmasti yhdessä kiinni tuosta lupauksesta. Ei enää KOSKAAN! Anoreksia ei vie meitä enää. Haleja siullekkin <3

      Poista
  3. Raaka veikkaus: vertaistuen huono puoli. Kertoo myös varmaan kaiken oleellisen blogimaailmasta etenkin sh-puolella. Anorektisesta elämästä maalataan jotain tavoiteltavan ihanaa, jotain hienoa saavutusta. Ja sitten niitä lukee jajaja. Hoito-ohjeeni: Nyt äkkiä terveiden kavereiden seuraan ja hus helkuttiin noilta blogisivuilta.

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ei enää noita blogisivuja. Terveet ja paranemismyönteiset ystävät näyttävät minulle kuinka ihanaa elämä voikaan olla. Jos hekin ovat saaneet sen ihanuuden niin miksen sitten minäkin :)

      Poista