torstai 27. maaliskuuta 2014

Oh darling, go buy a personality ♥

Etkö sinäkin ole aina halunnut ihanan ja laihan kropan, joka ei jaksa mitään ja näyttää siltä kuin olisi noussut haudasta? Jos vastasit kyllä niin tänään on sinun päiväsi! Tänään tarjouksessa on anoreksiamörökölli. Eikä siinä vielä kaikki, tiesithän mitä kaikkea voit saada kylkiäisinä !

Tämän tarjouksen aikana tarjoamme sinulle anoreksiasta haaveileva lisäksi myös nämä tuotteet:

- Ruman ulkomuodon ja ilmeettömän olemuksen, joka ei ole vain olemus vaan oikeasti tunteettomuutta.
- Kylmyys ! Sinulla on aina kylmä. Jos käyt ulkona pakkasilla niin et lämpene ilman saunaa ja yöt saat nukkua sukat ja hanskat kädessä, koska ääreisverenkiertosi on niin huono, että käsiesi kosketus yöllä tuntuu kuin joku koskisi sinua jääpuikolla.
- Katkonaiset yöunet. Nukut huonosti ja heräilet keskellä yötä siihen kun tunnet omat luusi käsiäsi vasten, mutta silti alkaa ahdistaa, että jos vaikka oisitkin lihonnut. Mutta hei don't worry, onneksi sinulta löytyy vaaka vierestäsi jolla voi käydä.. ihan vaan varmuuden vuoksi.
- Masennus. Emme voi taata, että tätä tuotetta riittää kaikille, mutta pyrimme saamaan lähes jokaiseen anoreksia-pakkaukseen masennuksen ja ahdistuksen mukaan. Miten voisitkaan pärjätä ilman mielialalääkityksiä ja viillettyjä ranteita.
- Ahdistus. Jos käy niin ikävästi, että sinulle ei riitä enää masennusta niin vannomme, että saat edes ahdistuksen. Ahdistus kaloreista, apua ! Ahdistus lihoamisesta, apua ! Ahdistusta liikkumisesta, aaaaaapuuuva ! Kyllähän nyt jokainen haluaa istua itkien keittiön lattialla kun ei voi syödä mitään, koska kaikessahan on KALOREITA !
- Vääristynyt kehonkuva.  Mukana tietenkin myös jo kestosuosikiksi muodostunut vääristynyt kehonkuva.. Vai onko se sittenkin totta, että sairaanloisen alipainoinen pikku tyttö on, aivan varmasti kun peili niin näyttää, ihan hirveen iso ?
- Lihaksien ja voimien + rintojen katoaminen. Kaikki katoaa. Lihaksia on tasan nolla ja olet voimaton. Jaksat seistä ehkä 10 min kun jalat alkavat täristä kun niissä ei ole voimaa. Huomaa myös hurmaava ulkomuotosi kun rinnat ovat kadonneet ja perseestä ei ole tietoakaan. Ellei sitten halua, että perse näyttää samalta kuin jokaisella.
- Ohjeis-sairaudet. Yllätysmomentiksi tarjoamme oheis-sairauksia, jotka selviävät  vasta jälkikäteen. Tarjolla on
esimerkiksi rytmihäiriöt, osteoporoosi/osteopenia ja kuukautisten poisjääminen.

- Sairaudesta paraneminen, kuolema tai kroonistuminen. Valitettavasti joudumme mainitsemaan pikkupräntillä, jota kukaan ei lue, sen että pudotettu paino tulee ennemmin tai myöhemmin nostaa takaisin normaaliin ja se ei ole kivaa. Toinen vaihtoehto on kuolla anoreksiaan, joko suoraan tai välillisesti oman käden kautta. Kolmanneksi vaihtoehdoksi tarjoamme kroonistumista jolloin kituutat elämän ja kuoleman rajamailla piiitkään ja toivot, että olisit joskus tehnyt asialle jotain.

Mitä siis enää epäilet ! Tartu luuriin ja nappaa omaksesi ihana ja uskollinen anoreksia mörkö. Tarjous voimassa viikon ajan tai niin kauan kun tuotetta riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti