lauantai 31. elokuuta 2013

Ruokapäiväkirja kuvina

Viimein sain aikaan kuvattua koko päiväni ruuat, joten tässä olisi suunnilleen normaali päiväni ruokamäärä :) .. Ei sillä, joskus menee iloisesti yli tuonkin :D




AAMUPALA: Rasvaton jugurtti, funlight mehua, sämpylä margariinilla ja juustolla


LOUNAS: Kana-makarooni-mössö :D Funlight mehu
PÄIVÄLLINEN: Salaattia, couscousia, paneroitu kalafile..ja juoma jossain?
JÄLKKÄRI: Suklaakimara jäätelö, naaaaam :3
VÄLIPALA / ILTAKAHVI: Suklaamuffinssi + kahvi maidolla

ILTAPALA: Kerrosviili, sämpylä margariinilla ja juustolla, teetä
Menkkasuklaa mättö :D




Random päivällinen ulkona: Tomaattiparmesaanikeitto, patonki, kesäsmoothie


7 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä laihduttajan ruokavaliolta. Syöt minusta ainakin todella vähän! Oletko varma, että painosi pysyy tuolla määrällä tasassa? Noista määristä voisi olla jo kunnolla huolissaan! Taitaa anoreksia kuljettaa sua vielä aikalailla. Ei nuo vastaa kyllä millään sitä aterisásuunnitelmaa, minkä tänne joskus ylläpitoon postasit. On hyvä, jos osaat jo syödä ilman suunnitelmaa, mutta ruokamäärät eivät saisi laskea!
    Voisit varmasti huoletta syödä paljon enemmän ilman että se näkyisi sun painossa yhtään. Jos et noilla ruokamäärillä laihdu, olet varmasti säästöliekillä.
    Nyt tsemppiä tyttö hei! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että tajusin itsekkin kun laitoin noita kuvia, että ruokaa on yllättävän vähän O.O Jotenkin päivistäni on tullut identtisiä ja tuo on se kaava mihin olen tottunut. Painoni pysyy sillä, joten pälkään ottaa enemmän. Tuo tuntuu realistiselta, vaikka ei se taida sitä olla. Mutta miten voin olla säästöliekillä? Voiko tuollaisella määrällä olla säästöliekillä? Apua, olen hämmentynyt!
      Onneksi kuitenkin tein tämän postauksen. Se nimittäin herätti. Voin syödä enemmän ja niin minun pitääkin tehdä. Nyt uusien tietojen kanssa eteenpäin! :)

      Poista
    2. Kyllä voi tuollaisella olla säästöliekillä! Itsekin olen ollut tuollaisella määrällä säästiksellä. Ja kun lisäsin ruokia, painolle ei tapahtunut mitään. (Joten täytyi tehdä taas lisäyksiä, jotta sen sai nousemaan. Painoprojektini on siis vielä kesken..)

      Hädin tuskin tuo vastaa edes starttia! Nyt suositelisin sua katsomaan sitä ateriasuunnitelmaasi! :)

      Poista
    3. Kiitos :) ! Lohdullista kuulla toisen suusta, että uskallan ja saan syödä. Vaikka enempää ruokaa en tunne kaipaavanikaan niin onhan tuo oikeasti starttia vastaava määrä. Pää ei näköjään vieläkään siis ole luotettava joten silloin ateriasuunnitelma on :)

      Tsemppit sinnekin <3 !!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ja vieläkin kuola valuu kun kuvaa katsoo ;D Oli se vaan jotenkin niin hyvää :)

      Poista
  3. Miten kaikki on sanonut, että tässä olisi VÄHÄN? Mun mielestä aika paljon yhdelle päivälle...

    VastaaPoista