perjantai 8. maaliskuuta 2013

Adios osasto pariksi päivää, I'm not gonna miss you!


Se olis taas viikonloppu edessä ja tällä kertaa en mene edes kotiin vaan poikaystäväni luo. I'm sooooo happy ^^ ! Jännittäväähän tämä sinäänsä on, koska ensimmäinen kerta "ulkomaailmassa" jolloin en voi olla itse mitenkään vastuussa ruuistani, en voi kinuta sitä kevyt vaihtoehtoa vaan syön sitä mitä tulee. Raportoin sitten viikonlopun jälkeen kuin kävi, jäinkö mahdollisesti jopa eloon.

Tein myös eilen jotain todella suurta, joka hetkittäin myös kaduttaa - vein teräaseeni kansliaan takavarikkoon. Itku kurkussa vien ne sinne ja kerron haluavani viilllellä. Jouduin tietenkin hoitajan puhutteluun tästä. Enhän minä sielä mitään muuta oikein osannut tehdä kuin itkeä pillittää, mutta kuulemma oli todella hyvin ja oikein tehty, että toin ne sinne. Mutta olikohan? Ehkä, ehkä ei. No sain joka tapauksessa vielä rauhoittavaa lääkettä joka tekee minusta hyvin tokkuraisen ja ihan rehellisesti kännisen. Esimerkiksi lähetin ystävälleni hämärän viestin jonka alku kuului näin: " Mun maailma pyörii ja mä pyörin ja nyt taitaa unettaa, mut mä tahon pyörii. True story bro." Repesin aamulla kun huomasin tuon viestin..Pitääkin ihmisen olla sekaisin.

Ainiin kävimme eilen myös kasvitieteellisessä puutarhassa. Se oli kyllä ihan jees paikka. Ja minulle tuo retki oli hyvin piristävä, ennen sitä nimittäin teki mieli vetää koko maailmaa turpaan, mutta sen jälkeen ei vituttanut enää ollenkaan niin paljon. Kasvit ovat välillä hyvin terapeuttisia. Voisin laittaa jonkun kuvankin sieltä kuhan keksisin minkä..Elämän suuret valinnat.






Päivän kappale: Teflon brothers feat Stigi - Seksikkäin jäbä (Party party ^^ )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti