maanantai 18. maaliskuuta 2013

Hemuleita ja Pikku Myitä

Onko pakko palata osastolle jos ei tahdo? Ilmeisesti vastaus kysymykseen oli kyllä, koska tänne tuli palattua eilen illalla. Loma oli ihanan pitkä ja oikeasti ehtikin tekemään asioita. Nautin siitä täysin siemauksin. Ainut asia minkä voi sanoa haitanneen lomaa oli tietenkin rakas ystävämme ruoka. Se aiheutti ahdistusta ja paljon paljon kompensointia. ”Jos nyt otan tämän suklaapalan niin jätän lounaalta maidon pois... sehän on ihan ok vai mitä?” Tätä koko viikonloppu sitten oli – dialogia anoreksian kanssa. Jälleen se ajoi myös viiltelemään, mutta kadun sitä syvästi. Ei saisi, mutta kun..

Joka tapauksessa sain syötyä ainakin kalorimääräisesti sen mikä pitikin vaikka joitain ruokia jätinkin pois ja nutrit menivät kerran lavuaariin. Ainakin paino oli noussut joten täälä ollaan tyytyväisiä, se riittää.

Mutta jotta ei menisi ainoastaan ongelmien vatvomiseen niin minulla kuitenkin oli mukava viikonloppu. Näin kavereita, kävin kirppiksellä, värjäilin äitini tukan (sai leikkiä kampaajaa ;) ), kävin omalla asunnollani ja vaikka mitä ihanaa! Kävin jopa erään ystäväni kanssa ulkona syömässä kiinalaisessa. Ja miettikää, olen yhä elossa vaikka joku muu tekikin ruuan ja se ruoka oli ”roskaruokaa”. Voinen siis olla ylpeä saavutuksestani! (Piti laittaa myös eräs kuva kävelyltäni, mutta tekniikka kusahti ja en saanut sitä, mutta ehkä joskus vielä.)

Ainiin, melkein unohdin kertoa, että me olemme nyt viimein sitten muuttaneet. Osaston tilat siirtyivät noin kilometrin päähän edellisestä paikasta. Nyt asustelemme sokkeloisessa vanhassa koulurakennuksessa johon on keskitetty vain ja ainoastaan sh-potilaat. Henkilökohtaisesti itse en pidä tästä paikasta ja olisin voinut jäädä hesperiaankin, mutta kyllä tämä menettelee. Kunhan nyt käytännöt vakiintuvat taas ja kaikki muuttokuormat saadaan purettua niin eiköhän tännekkin ala pikkuhiljaa kotiutumaan. Sekä toisaalta sitä nyt seisoo kuukauden vaikka päällään!

”Koko muumimamma oli pyöreä juuri sillä lailla kuin äitien kuuluukin olla. - - ” (Luen muumilaakson marraskuu kirjaa..Syvällinen opus :D)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti