keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ilta-vitutus potenssiin tuhat

inhoan ja vihaan koko helvetin osastoa tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta ikinä! Tätä paskaa ei jaksa enää sekunttiakaan. Jos uskoisin, että voisin pärjätä "ulkomaailmassa" niin lähtisin tältä istumalta; ottaisin ratikan ja painuisin vittuun. Valitettavasti niin en voi tehdä. Parantumiseni on tärkeintä vaikka nyt tuntuu niin kurjalta.

En vaan oikeesti tajua miten tästä osastosta on tullut yksi iso sirkus. Yhteiset säännöt pitäisi olla ja kaikkien ne pitäisi tietää, erityisesti hoitajien, mutta eeeeei tämä ei ole koko totuus. Jos olet nuori angstiteinipaska jolla on "siis niinku ihan hirveeeeeen rankkaa, daaaa" niin voit rikkoa sääntöjä kun samalla hoitajat taputtelevat päähän säälien. Täälä ei ole enää mitään sääntöä joita oli ennen. Kukaan ei enää välitä. Tai me vanhat välitämme, mutta nämä uudet luurankoteiniprinsessat tekevät oman mielensä mukaan. Lähtis jos ei nappaa olla täälä ja sitoutua hoitoon, mutta voivoi kun on alaikäinen niin ei voi. Silloin ratkaisu on kyseleminen muilta potilailta, että kuinka täältä potkitaan pellolle. Fiksua, niin helvetin fiksua teiniprinsessat. Jatkakaa samaan malliin niin toivottavasti pääsisitte pois täältä. Eihän siihen tarvittais kuin vain pari naarmua ja puhetta siitä kuinka itsetuhoinen on.

Mutta jos joku tätä lukeva on tulossa osastolle niin voin varoittaa, että kannattaa kyllä varautua siihen, että fraasi "keskity vain omaan hoitoosi" tulee aika tutuksi. Niinkin tutuksi, että haluaisit kuristaa sen sanojaa tai heittää vaikka kengällä tai ihan miten vain purkaa agressiosi. Vittu tervetuloo vaan osastolle hoitoon, tääl on niin ihanaa ettette ikinä uskokkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti