lauantai 11. toukokuuta 2013

Möksäilyä kuvina

Katsokaa mikä mahamakkara! Se on saatava pois. Lupaan sen lähtevän.

Kesämekko suoraan Lidlistä, eksoottista :D

' 

Isot, mutta en välitä. En ole koskaan ottanut mitään suurempaa stressiä jaloistani. Ehkä pitäisi, on nuo sen verran isot pölkyt. (Anteeksi pupuseni, että matkin kuvaamistapasi ! )

2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä, että ajatteletko yhtä jyrkästi myös muista ihmisistä? Siis tuon painon puolesta. Jos haukut itseäsi ja omia jalkojasi tässä, miten ne näyttää "paksuilta pölkyiltä", niin ajatteletko vastaantulijoista samoin?
    Järkkyä, sori vain..
    Suosittelen sua hyväksymään sen tosiasian, että harvemmin KUKAAN KOSKAAN voi olla TÄYSIN tyytyväinen itseensä. Vaikka sä pudottaisit painoa kuinka paljon, aina näkisit jotain vikaa itsessäsi. Se ei siis ole mikään ratkaisu, sun näkemyksesi ovat vaan liikaa sinussa itsessäsi ja olet liian pinnallinen jos teet siitä ongelman. Varsinkin kun sinulla ei sitä ylimääräistä ole, jonka tiedät itsekin.

    VastaaPoista
  2. Ei, en ajattele muista näin jyrkästi. Ihailen muita sopusuhtaisia ihmisiä, he näyttävät hyvältä, mutta minä en. Minulla on todellakin vääristynyt kehonkuva. En voi sille mitään, että näen itseni eri tavoin kuin muut.
    Ja hei en minä täyttä rakkautta omaa kropaani kohtaan tule saamaan ja tiedän sen. Minun on kuitenkin päästävä itseINHOSTA eroon. Se ei ole niin helposti tehty kuin joku arkinen pieni päätös. Minun sairauteni sanoo minulle kuinka olen oksettava olen ja laihtuminen on ratkaisu kaikkeen. Toivottavasti ymmärtäisit edes hieman tilannettani etkä tuomitsisi heti suorilta käsin.

    VastaaPoista