keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Höpötihuputihopotihopn !!

Ja jälleen retkahdan kirjoittamaan pöhinä postauksen kun elämä tuntuu hauskalta ja papatuttaa. Sain tänään uudelleen käyttöön erään lääkkeen josta tulee hyvin känninen olo, ainakin hoipertelusta päätellen. Hiphei, party party! Huomenna oikeastaan pääsenkin kreisi bailaa kun lähdelle luokan kanssa risteilemään sille ylex:n teini bile helvetti risteilylle. Siitä tulee niin mahtava reissu. Ainakin viime kerralla koko sakki oli ympäripäissää..Kirjaimellisesti. Ah sitä tunnetta aamulla ( = illalla kun aamulla oli vielä kännissä). Ehkei kuitenkaan välttämättä uusintaa siitä tällä kertaa.

Mulla muuten päätettiin tänään, että uloskirjaus olisi ensi viikon keskiviikkona. Jännäää ! Siis jos totta puhutaan niin pelottaa ja on haikea olo, mutta tuntuu että tämä nyt vaan on luonteva seuraava askel. Haluan päästä kokeilemaan siipiäni ja saada murrettua tämä pilvessä elämisen. Haluan nähdä oikeasti normaalipainoisia ihmisiä ja huomata, että ehkä mäkin voisin olla siedettävissä mitoissa.

Tulee kyl niiiin ikävä tän osaston ihmisiä. Osasta on tullut hyvin rakkaita minulle! Tahdon heille kaikille paljon hyvää ja että he olisivat tarpeeksi vahvoja voittamaan tämän sairauden. Enkä epäile yhtään etteikö heillä sisua olisi siihen. Nyt vain kova tsemppi! Olette ihania, kauniita, rakkaita ja tärkeitä minulle <3

Ja nyt tuli kyllä uni :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti