torstai 25. huhtikuuta 2013

Lehtipihvejä ja ahdistusta

Tänään kävin jälleen helsingissä. Tällä kertaa tapaamassa omahoitajaani  ja syömässä lounasta hänen kanssaan. Pelotti ja aivan jumalattoman paljon pelottikin. Olimme sopineet etukäteen, että menisimme syömään lehtipihvit ja tästä pidettiin kiinni vaikka sainkin mahdollisuuden vaihtaa paikkaa. Kieltämättä se oli kyllä hyvää. Ihan sama saanko sanoa niin vai tekeekö se minusta "huonon anorektikon", mutta se nyt vain sattui olemaan sellaista ruokaa josta olen pitänyt ennenkin ja ei se mieltymys ollut mihinkään muuttunut.

Pakko kyllä myöntää, että hieman läski olo on tällä hetkellä. Söin aamupalaksi aiotun puuron lisäksi myös viilin JA jogurtin. Hyi, miten repsahdinkaan! Toki se on kohti tervettä, mutta se liitettynä lehtipihviin saa minut tuntemaan oloni isoksi ja paisuneeksi. Oikeasti, peilistä tuijottaa isontunut kuva. Se on vääristynyt, mutta isompi kuin ennen. Siitä huolimatta ajattelin syödä iltapalaksi vielä riisipuuroa kun äiti oli tehnyt. Joten screw you anoreksia - MINÄ SYÖN !


Sovin myös omahoitajani kanssa, että etenemme ateria kerrallaan kohti parempaa, mutta tämän viikon haaste on syödä edes yhden päivän ajan ateriasuunnitelman mukaan. Ja jotta en pääse luistamaan sovitusta niin kuvamateriaalia otetaan annoksista. Eiköhän niitä kuvia siis tännekkin mahdollisesti eksy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti