keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Uloskirjaus


13 viikkoa eli 3 kuukautta ja viikko. Sen aikaa olen ollut osastolla ja nyt se on ohi! Pääsen tänään lähtemään lopullisesti kotiin kello 13.30. En osaa edes kuvailla tunteitani mitenkään järkevästi. Ehkä päälimmäisenä on kolme eri tunnetilaa: Haikeus, onnellisuus ja jännitys.

Tulen niin kaipaamaan tyttöjäni täältä ja päiväosastolta osaa. He ovat se tekiä joka on saanut minut jatkamaan ja kestämään 3 kuukautta. Tulen kaipaamaan syvästi meidän tyhmiä juttuja joille nauraa ja yleisestikkin sitä tunnetta, että aina on joku läsnä ketä ymmärtää. Rakkaat, luvatkaa pärjäävänne ! Uskon teihin jokaiseen ja haluan teille kaikkea hyvää. Anoreksian voi voittaa, tiedän sen. Jokainen teistä on niin vahva, että kaikki ainekset on parantua. Olette rakkaita <3 !

Kuitenkin jos totta halutaan puhua niin en minä tiedä pärjäänkö miten kotona. Haluan pärjätä, haluan voida hyvin, enkä halua heittää hukkaan kaikkea tätä minkä täälä olen saavuttanut. En halua enää aiheuttaa ongelmia ja huolta läheisilleni, joten vannon tekeväni parhaani että nousen tästä ja kotonakin menee hyvin. Myönän kuitenkin, että haluan ehkä pudottaa painoni 45 kiloon about, mutta en yhtään sen alle. En anna itseni jäädä tähän hommaan taas koukkuun. Nyt osaan lopettaa ajoissa !

Adios osasto ja rakkaat ystäväni sekä ihanat hoitajat ! Toivottavasti näemme vielä :)


5 kommenttia:

  1. kun paino tippuu niin anoreksia alkaa heti syöttää niitä onnistumisen kehuja jotka vaan voimistuu matkalla. ihan turha lähtee sille tielle mieluummin keskittyy hyväksymään itsensä juuri sellaisena kuin on nyt. vahva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa ja tiedän sen kyllä sisimmässäni itsekkin. Ehkä tarvitsen vain aikaa totutteluun, sekä vaaka vapaan elämän. Vaaka on kaiken pahan alku ja juuri. Parempi ilman :)

      Poista
    2. juurikin näin! hyvä sinä, pidä tosta kynsin hampain kiinni!

      Poista
  2. Noora. Sä et laihduta. Enää yhtään. Kiloakaan. Sä olet hyvä noin. Jos sä annat sille pikkusormen, se vie koko käden. Et sä osaa lopettaa ajoissa. Anoreksia on sussa vieläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, en osaa lopettaa ajoissa. Niin se vaan menee. Niin se on kerran mennyt joten niin siinä kävisi uudestaankin. Joten ehken laihduta, totuttelen vain tähän olotilaan ja joskus kenties saavutan vielä biologisen normaalipainoni :)

      Poista