lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantai fiilis

Tänään on tapahtunut paljon ja voin sanoa, että aika hyvä päivä ollut. Toki perus ruoka-ahdistusta on, mutta muuten hyvä päivä. Näin esimerkiksi kaveriani, söin patongin lounaaksi, sain pidennykseni ja mitäköhän kaikkea!

Oli kyl ihanaa olla kerrankin taas kiinni normaalissa elämässä. Nuo hetket saa janoamaan terveyttä enemmän kuin mitään muuta. Ja sitten hetken päästä löydän itseni kieltäytymässä leivästä tai terä kädessä. Miten tää voikaan olla näin vaikeeta. Olen ihan itseni vankina. Voisin päättää vaikka nyt, että tänään en leiki ruualla enää sekunttiakaan, mutta vaikka tahdon sitä niin silti toimin toisin.

Sain tänään myös epikriisini. Se vilisi virheitä täynnä. " Ei ole käyttänyt laksatiiveja tai diureetteja." " Alin paino ollut joulukuussa 2012 joka oli 35,5 kiloa" " Diagnoosi: Keskivaikea masennus". Yllätyksenä tuli myös, että minulle oli kirjoitettu määrittelemätön ahdistus. Enpä tiennyt tästä. Tai no tiedänhän minä, että olen hyvin ahdistunut ihminen, mutta että siitä ihan diagnoosi oli tehty. Sekä mitä ihmettä..Keskivaikea masennus?! Kyllä mulla kaikissa testeissä on ollut tuloksena vaikea masennus ja ihan selkeästi. Jännä, että sen tila oli yllättäen vaan laskenut. Toisaalta mitä väliä sillä on mitä paperissa lukee, ei se totuutta muuta.

Uudet pidennykset
Lounaspatonki, nami nami :)
Päivän asu = ensimäiset vaatteet jotka osuivat käteen
 " Ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu, iho vanhenee ja kasvot muuttuu. Ennen syötiin lettuja, nyt lasketaan kaloreita. - - Prinsessoja ja astronautteja piti meistä tulla, mut mekko riekaleina laskuhumalassa, ei löytynyt onnea onnelasta. " Sanni - Prinsessoja ja astronautteja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti